Arkiv:

KSP - Upptaktskväll:

Efter en lång och trevlig sommar tänkte vi starta upp hösten med en riktigt trevlig upptaktskväll. Imorgon, onsdagen den 21 augusti kl 19:00, har således föreningen KSP en uppstartskväll där du får information om föreningen, spela spel och äta godsaker. Det kommer bli en mycket bra kväll i god gemenskap med nya och gamla bekantskaper. Under kvällen kommer vi också att samtala och besluta om föreningens verksamhet under hösten.

Varmt välkommen och ta gärna med en kompis!

Var: Pelarsalen på Johannelunds Teologiska Högskola
Tid: 19:00 - 23:00

Publicerad av: D Rönnlund, 20 augusti 2013

Rollspel 101 - uppd.:

Datumen för Rollspel 101 är nu satta. Kursen kommer att vara på fyra tillfällen i sommar och vi börjar med den första delen redan nu på torsdag. Det är bra om man mailar styrelsen om man har tänkt att vara med så får man information om hur man går tillväga för att ta sig in på skolan.

Var: Pelarsalen på Johannelunds Teologiska Högskola
Tid: 19:00
Datum: 27/6, 4/7, 11/7, 18/7

Publicerad av: D Rönnlund, 24 juni 2013

Rollspel 101:

Vi vet att vi tidigare sa att föreningens officiella verksamhet tog ett litet sommaruppehåll, men vi vill nu bjuda in er till Rollspel 101. Tanken är att de som vill pröva på och lära sig om hur man spelar rollspel ska få den möjligheten under sommaren. Förhoppningarna med denna satsning är att vi ska kunna köra en större kampanj under hösten. Datum kommer snart.

Publicerad av: D Rönnlund, 18 juni 2013

Sommaruppehåll:

Föreningens verksamhet tar ett litet upphehåll under sommaren men återkommer i höst igen. Då startar vi upp hösten med ett riktigt stort och roligt event. Med detta menas att föreningen inte kommer hålla i någon officiell verksamhet men servern kommer oavbrutet kämpa hela sommaren för att alla ska kunna spela och ha roligt. Medlemmar uppmanas även att själva ta initiativ till spelträffar under sommaren. Ta hand om er så ses vi på upptaktskvällen i september!

Publicerad av: D Rönnlund, 13 juni 2013

Tack!

Styrelesen vill tacka alla som var med på XPel Satellite Uppsala - 2013. Vi hoppas att ni alla som var med tycker att det var ett lika bra event som vi tyckte. Vi vill även passa på att tacka Backlunds som ställde upp och grillade till alla deltagarna under fredagkvällen! Vi ser fram emot nästa LANevent och vi hoppas att ni kommer delta då.

Publicerad av: D Rönnlund, 13 maj 2013